Blog

Kategórie
 
 
 
 
 
 
Ako vybrať kachličky do malej kúpeľne, chodby a na WC? Tu sú naše tipy

Pri plánovaní rekonštrukcie alebo zariadenia nových priestorov sú malá kúpeľňa, malé WC alebo malá chodba výzvou. Platí to aj pre výber správnych kachličiek pre malé priestory a miestnosti, čo je z praktického hľadiska neľahká úloha vyžadujúca si premyslený prístup. Tu je niekoľko tipov, rád a odporúčaní, ako na to a podľa čoho vyberať.

 
Sú kachličky ekologické? Porovnanie dlažby, obkladu a iných materiálov

Sú dlažby a obklady ekologické a ako sú na tom iné materiály? Túto otázku si kladie čoraz viac ľudí, najmä ak ide o rôzne alternatívy na podlahu či stenu. Ako sú na tom kachličky, ako sa vyrábajú a z čoho, aké majú výhody a aké ekologické trendy sú aktuálne v kurze? Odpovede na tieto otázky, ale nielen tie, nájdete v ďalších riadkoch.

 
Najnovšie trendy v dlažbách a obkladoch pre rok 2024 a naše odporúčania

Rok 2024 je rokom oživenia stavebníctva aj rekonštrukcie bytov, domov, apartmánov, chát či kancelárskych priestorov. To so sebou prináša aj prienik nových svetových trendov do architektúry u nás, najmä pokiaľ ide o dlažby a obklady. Aké štýly, dizajny, farby, vzory, typy povrchu či veľkosti budú v roku 2024 v kurze? Pozrite sa s nami!

 
Čo je rektifikácia, aký má význam a aké sú rektifikované dlažby a obklady?

Všimli ste si v našej ponuke rektifikované dlažby alebo rektifikované obklady? Nevedeli ste doteraz prísť na to, čo tento termín znamená a aký má rektifikovanie význam? Ak chcete vedieť, čo je rektifikácia, čo táto vlastnosť prináša, aké má pre vás výhody a čím sú rektifikované dlažby a obklady výnimočné, čítajte ďalej, dozviete sa!

 
Aké dlažby a obklady zvoliť pre kúpeľne v roku 2023? Takéto sú trendy, dizajny a formáty

Chystáte sa na rekonštrukciu kúpeľne alebo ste sa nasťahovali do novostavby či holobytu a riešite, aké dlažby a obklady použiť? Tak, ako v minulosti, aj rok 2023 priniesol do kúpeľne nové trendy, ktoré sa týkajú tak materiálov, ako aj formátov, vzhľadu či niektorých dôležitých parametrov. Na čo všetko sa zamerať, aby bola vaša kúpeľňa „in“?

 
Trendy pre dlažby a obklady do kuchyne v roku 2023: materiály, dizajn, formát a vlastnosti

Ku kuchyni aj v roku 2023 neodmysliteľne patria dlažby a obklady. Či už máte malú kuchyňu v byte alebo veľkú v rodinnom dome, v nasledujúcich riadkoch vám predstavíme trendy pre rok 2023. Aké materiály, dizajn, formáty či vlastnosti sú v kurze a čo vám pomôže vytvoriť inovatívny, jedinečný a zároveň funkčný priestor? Čítajte a dozviete sa!

 
Aký obklad zvoliť na sokel domu? 21 tipov na vonkajšie obklady podľa najnovších trendov

Sokel je časť domu, ktorú si väčšina ľudí za bežných okolností príliš nevšíma. Rieši sa spravidla počas stavebných či rekonštrukčných prác a ak sa mu aj venuje nejaká pozornosť, tak len okrajová. Aký však má význam, ako vonkajší sokel riešiť a je lepší kamenný, betónový, tehlový alebo ten s obkladom? Odpovede nájdete tu!

 
Drevená podlaha vs. dlažba s imitáciou dreva: porovnanie a výhody do interiéru a exteriéru

Drevo má osobitné čaro a jeho využitie v bývaní je najčastejšie v podobe podlahy, obkladu stien a samozrejme nábytku. No okrem unikátneho vzhľadu či vône so sebou prináša aj niekoľko praktických starostí. Ak ide o podlahu, čoraz viac využívanou alternatívou k drevu je jeho imitácia a to v spojení s keramickou alebo gresovou dlažbou.

 
Rekonštrukcia a revitalizácia záhrady: zlaďte dlažby, doplnky, zeleň a vybavenie do jedného celku!

Doba ide neustále dopredu a to aj v prípade záhrad. To, čo bolo moderné pred niekoľkými rokmi, dnes už nezodpovedá aktuálnym trendom a potrebám. Ak aj vy pri pohľade z okna či terasy premýšľate, ako svoju starú záhradu oživiť, nasledujúce riadky sú určené priamo vám. Budeme sa totiž venovať rekonštrukcii a revitalizácii záhrady.

 
Údržba dlažby a obkladov: ako na čistenie a čo spraviť pre vzhľad aj dlhodobú funkčnosť

Výber a kúpa kachličiek je jedna vec, no aby vám robili svojim vzhľadom a funkčnosťou radosť čo najdlhšie, musíte sa o ne starať. Platí to tak pre dlažby ako aj obklady a to bez ohľadu na to, či ich máte v interiéroch alebo v exteriéroch. Ako ich čistiť, čo všetko by mala zahŕňať údržba a aké chyby počas nej nespraviť? Tu sú odpovede.

 
Špárovacie hmoty: ako vybrať, ktoré sú pre interiér a exteriér a prečo nie je cena najdôležitejšia

Špáry medzi obkladmi a dlažbami už berieme takmer ako samozrejmosť, či už ide o tie úzke do 2 mm, alebo naopak tie širšie, ktoré môžu mať aj 2 cm. Zamysleli ste sa však nad tým, ako a podľa čoho vybrať špárovaciu hmotu? Kedy je dôležitá vodeodolná špárovačka a kedy naopak tá flexibilná? Odpovede nielen na tieto otázky nájdete tu.

 
Keramika vs. gres: porovnanie, výhody, vlastnosti a možnosti použitia

Či už idete rekonštruovať byt, zariaďovať holodom alebo riešite kancelárske a obchodné priestory, pri výbere dlažieb a obkladov máte na výber najčastejšie z dvoch materiálov. Tým prvým je keramika, druhým zas gres. V nasledujúcom článku sa bližšie pozrieme na ich porovnanie, vrátane výhod, nevýhod, vlastností, použitia a údržby.

 
Biely aj čierny mramor ako obklad či dlažba je nadčasový luxus

Ak sa povedia slová ako luxus, elegancia či exkluzivita, ide o superlatívy a označenia niečoho, čo je originálne, jedinečné a vzácne. V prípade obkladov a dlažieb spĺňa takéto podmienky mramor. Tento druh materiálu predstavuje vrchol noblesy a právom nesie punc luxusu. Ako a kde ho využiť a prečo siahnuť aj po jeho imitáciách?

 
Mrazuvzdorné dlažby sa hodia na terasu, balkón aj okolo domu

V exteriéroch, či už ide o okolie domu, chodníky, terasu, balkón v byte alebo altánok na záhrade, je pri výbere dlažby dôležitou vlastnosťou mrazuvzdornosť. Tá prináša istotu, že aj v prípade nepriaznivého počasia a nízkej teploty nepríde k poškodeniu dlaždíc alebo k zhoršeniu ich vlastností. Ako a podľa čoho takúto dlažbu vybrať?

 
Mozaiky sa hodia do kúpeľne aj do kuchyne. Ako ich vybrať a ktoré sú TOP?

Originalita, kombinácia materiálov a unikátny vzhľad, to sú hlavné dôvody, prečo sa ľudia rozhodnú pre mozaiku. Na rozdiel od štandardného obkladu dokáže zvýrazniť určitý priestor alebo časť steny a to bez toho, aby ste museli robiť zložitejšie stavebné úpravy. Čo ponúkajú mozaiky dnes, podľa čoho ich vybrať a ktoré stoja za vašu pozornosť?

 
Rezanie dlažby a obkladov: spôsoby, postup a akých chýb sa vyvarovať

Ak ste sa rozhodli svojpomocne obkladať kúpeľňu alebo položiť dlažbu v rámci rekonštrukcie či zariaďovania novostavby, nevyhnete sa ich rezaniu. Na prvý pohľad jednoduchá činnosť začne naberať na význame v momente, ak sa bude vyžadovať atypický alebo veľmi detailný rez. Ako si s rezaním poradiť a ktorých chýb sa treba vyvarovať?

 
Aká dlažba okolo bazéna je najlepšia, ako ju vybrať a tipy na zaujímavé produkty

Bazén v záhrade je snom mnohých majiteľov rodinných domov. Je jedno, či bývate na vidieku alebo uprostred mesta, stačí, ak máte dostatočne veľký pozemok a priestor v záhrade. Či už sa chystáte bazén kúpiť alebo ste práve ukončili jeho montáž, skôr či neskôr sa budete musieť začať zaoberať úpravou jeho okolia. Aké riešenie zvoliť?

 
Ktoré chyby, nedostatky a kazy kachličiek sú najčastejšie a ako sa im vyhnúť

Mať ideálnu kúpeľňu, krásne obklady za kuchynskou linkou a okolo nej alebo elegantnú dlažbu v obývačke či na chodbe, to by chcel asi každý z nás. Všetko však závisí od kvality obkladového materiálu a dlažieb, rovnako tak od technologicky správnej aplikácie pri pokládke a obkladaní. Ktoré chyby, nedostatky či kazy sú najčastejšie?

 
Aké obklady a dlažby sa hodia do retro kúpeľne či kuchyne? Tu sú inšpirácie

Zdedili ste starší byt, nasťahovali ste sa do apartmánu v centre mesta alebo naopak ste kúpili rodinný dom na vidieku a uvažujete o originálnej rekonštrukcii? V takom prípade môžete voliť retro štýl. Ak sa niečo dostáva v posledných rokoch znova do módy a stáva sa trendom, potom je to práve retro. Tomu viete prispôsobiť tiež dlažby a obklady.

 
Španielska dlažba s imitáciou dreva , betónu či kameňa? Skúste 2 cm novinky od Baldoceru

Dlažba a obklady zo Španielska majú celosvetovo veľmi dobrý „cveng“. Veľký výber rôznych dizajnov, dôraz na kvalitné spracovanie a presné rozmery, pevný materiál a dobrý pomer ceny a kvality. Tieto výhody dokážu presvedčiť ročne milióny zákazníkov, aby sa rozhodli práve pre španielske kachličky. Čo vám dnes ponúkajú?

 
Ako vybrať vhodné lepidlo na obklady a dlažby do interiéru a do exteriéru?

Rozhodli ste sa položiť dlažbu alebo nalepiť obklad na stenu svojpomocne? V tom prípade je kľúčovou záležitosťou výber vhodného lepidla. Asi viete, že existujú lepidlá špeciálne do interiérov a špeciálne do exteriérov, najmä podľa odolnosti voči mrazu a nízkej teplote. Tu však kritéria pri výbere toho správneho lepidla ani zďaleka nekončia.

 
Luxusné obklady do kúpeľne pre náročných? Toto sú najzaujímavejšie série

Riešite rekonštrukciu bytu alebo ste sa nasťahovali do novostavby domu, no kúpeľňa nie je podľa vášho gusta? Ak máte radi prepych, eleganciu, originálny dizajn, ale aj pevnosť, odolnosť a kvalitu bez kompromisov, stavte na luxusné obklady stien. Či už máte radi glamour, moderný štýl alebo vintage, u nás nájdete, čo hľadáte.

 
Prerábka bytu hrou: 25 tipov, ktorá dlažba do bytu je najlepšou voľbou

Prerábka bytu, či už len bytového jadra alebo celého bytu, nemusí byť iba o nepríjemnostiach, starostiach a fyzickej námahe. Potešiť sa môžete novým a krásnym interiérom, či už v modernom, retro alebo elegantnom šate. Jedným z najdôležitejších rozdielových faktorov pri každej prerábke je dlažba. Tu sú inšpirácie, akú a kde vybrať.

 
Lacné obklady a dlažby: ako ich vybrať, ako ušetriť a ktoré sú najlepšie

Ak nemáte hlboko do vrecka, aktuálne máte napätý rozpočet alebo jednoducho nepozeráte na vzhľad, lacné obklady a dlažby sa môžu zdať dobrým riešením. Snaha ušetriť na tomto vybavení a zariadení bytu, domu, kancelárie či rekreačnej nehnuteľnosti sa však nemusí vždy vyplatiť. Ako, kde a hlavne podľa čoho nájsť výhodnejšie kachličky?

 
Porovnanie: je lepšia zámková alebo gresová dlažba na chodník okolo domu?

Chodníky okolo domu alebo v záhrade sú dôležitý architektonickým, dizajnovým aj praktickým stavebným prvkom. Kým v minulosti bola jasnou voľbou pre ich povrchovú úpravu zámková dlažba, v súčasnej dobe začínajú stavebníci aj u nás poškuľovať po gresovej dlažbe. Obe riešenia majú svoje plusy, no jedno je lepšie. Ktoré?

 
Čo obnáša pokládka dlažby na terče, do štrku, do piesku a do trávnika

2 cm gresová dlažba priniesla aj na Slovensko revolúciu. Ide o jeden z najviac inovatívnych, moderných, praktických a zároveň estetických stavebných produktov. Na rozdiel od klasických kachličiek sú s týmto typom dlažby spojené aj nové spôsoby pokládky a to na terče, do štrku, do piesku alebo do trávnika. Ako na to a aký je postup?

 
Obklady na chatu a chalupu: čím skrášliť kúpeľňu, kuchyňu alebo fasádu

Rekreačné nehnuteľnosti sa tešia v posledných rokoch veľkej popularite. Ponuka tých starších je naozaj bohatá a tak si čoraz viac ľudí volí kúpu práve chalupy alebo chaty, ktoré už majú svoj vek. Nevyhnutnou otázkou sa potom stáva ich rekonštrukcia, ktorej súčasťou sú aj vnútorné steny a vonkajšia fasáda. Aké sú možnosti a čo zvoliť?

 
Terasová dlažba: je lepšia drevená alebo gresová s imitáciou dreva?

Drevená dlažba na terasu je snom mnohých majiteľov domov v meste aj na vidieku. Drevo ako prírodný materiál je zážitkom, či už ide o vzhľad alebo typickú „vôňu“, ktorá dá posedeniu na terase originálnu atmosféru. No drevo má aj viacero nevýhod a práve tie sú dôvodom, prečo stúpa popularita a rozšírenie dlažby s jeho imitáciou.

 
Inšpirujte sa: 8 najobľúbenejších obkladov do obývačky okolo krbu a za krbové kachle

Na krb a krbovú vložku, okolo krbových kachiel a za ne alebo okolo biokrbu v obývačke, všade tam sa hodí na dotvorenie atmosféry obklad. Kým v minulosti prevládal obklad drevom, kameňom a tehlou, moderné trendy diktujú použitie gresu. Obklad z gresu môžete použiť do obývačky univerzálne, nielen okolo krbu a za krbové kachle.

 
Čierna dlažba a čierne obklady ako znak luxusu. Ktoré sa hodia do kúpeľne či kuchyne?

Čierny obklad alebo čierna dlažba patria k najlepším možnostiam, ako dať domácnosti, kancelárii aj vonkajším priestorom punc luxusu, elegancie a noblesy. Mnoho ľudí sa obáva o údržbu a čistenie takýchto kachličiek. Je to čiastočne pravda, najmä pri lesklých a čiernych obkladoch a dlažbách. Benefity však určite prevyšujú náročnejšiu údržbu.

 
Rady, ako a čím vyčistiť špáry medzi dlažbou v kuchyni či kúpeľni

Zanesené špáry od plesne, prachu či nečistôt, vyblednuté farby a opticky akoby spráchnivený povrch. Špáry medzi dlažbou na podlahe sú omnoho náchylnejšie na zhoršenie stavu, ako tie, ktoré sú medzi obkladačkami a kachličkami na stene. Čistenie špár a udržiavanie ich vzhľadu je nevyhnutnosťou, ak chcete, aby vaša dlažba žiarila aj po rokoch.

 
Koľko stojí dlažba na balkón a prečo by mala byť mrazuvzdorná

Nasťahovali ste sa do novostavby alebo rekonštruujete starší byt? Výber dlažby na balkón mnoho ľudí podcení, no práve toto miesto má nezastupiteľnú úlohu. Balkón nemusí byť iba praktické odkladisko nepotrebných vecí v domácnosti, naopak, môže sa stať oázou relaxu a grilovania. Aby ste to dosiahli, vhodná dlažba je nevyhnutnosťou.

 
Domáci majstri, týchto 5 chýb pri lepení obkladu svojpomocne nikdy nerobte!

Chystáte sa v kúpeľni, kuchyni alebo v obývačke lepiť obkladačky vo vlastnej réžii? Zdanlivo výhodná finančná úspora na obkladaní sa môže premeniť na nočnú moru, ak sa budete musieť najbližšie roky boriť s nekvalitne odvedenou prácou. Pozreli sme sa preto na najčastejšie chyby, ktorým by ste sa pri svojpomocnom obkladaní mali vyhnúť.

 
Lesklá, matná alebo pololesklá dlažba? Rozdiely medzi nimi a aké výhody majú

Rekonštruujete kúpeľňu alebo idete zariaďovať novú kuchyňu? Pri výbere dlažby skôr či neskôr narazíte na dilemu, akú povrchovú úpravu kachličiek zvoliť. Na výber sú okrem štandardných lesklých a matných dlaždíc aj pololesklé, nazývané niekedy satinované či lapato. Rozdiely medzi nimi sú v dizajne, ale aj v následnej údržbe.

 
Dlažba do kuchyne: trendom tohto roku je 3D, rustikálna aj veľkoformátová

V domácnosti je kuchyňa miestom s osobitným významom. Nejde iba o prípravu jedla, ale najmä o zvýšený pohyb, väčšiu záťaž a významnejšie riziko poškodenia podlahy. Určite ste už aspoň raz zažili situáciu, keď sa vám v kuchyni niečo vylialo, rozbilo alebo niečo ťažké spadlo na zem. Týmto rizikám by mal zodpovedať aj výber podlahy.

 
Vonkajšia 2 cm dlažba je ideálna na terasu, chodník, do záhrady aj na schody. Toto sú jej výhody

2 cm dlažba je ideálnym stelesnením známeho prirovnania o tom, že sa hodí do voza aj do koča. Môžete ju použiť k bazénu, na terasu, na schody alebo na chodník do záhrady. Jej výhodou je, že je mrazuvzdorná a odolná voči poveternostným podmienkam, priamemu slnku, tlaku aj oteru. V ponuke možno nájsť aj protišmykovú dlažbu.

 
Veľkoformátová dlažba ako trend roku 2021. Aké má výhody a kde do interiéru a exteriéru ju použiť?

Trendom, ktorý už začal v minulom roku, no naplno sa prejaví práve v tom aktuálnom, je veľkoformátová dlažba. Ide o veľkoplošnú dlažbu využiteľnú pre interiér aj exteriér, ktorá sa hodí na terasu, do kúpeľne, do kuchyne, do chodby aj do kancelárskych priestorov. Nejde však rozhodne o žiadny módny úlet, dlažba má aj praktické výhody.

 
Skombinujte zrkadlá, poličky a dekorácie s obkladom v kúpeľni. Tipy, ako spravíte kúpeľňu krajšou

Každý môže mať kúpeľu ako z „módneho“ časopisu o bývaní, kľúčom k úspechu je kombinácia zrkadiel, poličiek, vybavenia a dekorácií. K takémuto zariadeniu a vybaveniu kúpeľne potom treba vhodne zvoliť obklad alebo mozaiku a to tak s ohľadom na farebnosť, ako aj povrchovú štruktúru. Neviete, ako na to? Čítajte, poradíme vám!

 
Rekonštrukcia kúpeľne - výber spotrebičov

Rekonštruujete kúpeľňu a máte v pláne si zaobstarať aj nové spotrebiče? Samozrejme súčasťou mnohých kúpeľní je práčka či sušička. No viete, ktorá bude pre vás najvhodnejšia? V nasledujúcich riadkoch vám poskytneme niekoľko informácii, ktoré vám pomôžu s výberom týchto spotrebičov.

 
Najnovšie trendy pre obklad na stenu do obývačky? Vedú imitácie mramoru, dreva, betónu a tehly

Optické presvetlenie miestnosti, atmosféra luxusu či naopak zvýraznenie pohody a uvoľnenia, také sú dnešné trendy pre obývačky v bytoch, apartmánoch, rodinných domoch aj na chatách. Pozrite sa, ako môže tehlový, drevený, kamenný či obklad s imitáciou betónu zmeniť vašu obývačku doslova na nepoznanie a pritom zostanete pri keramike a grese.

 
Ako a podľa čoho vybrať 3D obklady a prečo sú keramické lepšie, ako polystyrénové alebo PVC

Originalita, lepší pocit na pohľad aj dotyk a kvalitnejšie prevedenie, to všetko sú prednosti, ktoré majú 3D obklady na stenu oproti klasickým obkladačkám, ktoré možno dnes ešte stále nájsť vo väčšine domácností. Ak chcete zmeniť svoju fádnu a obyčajnú kúpeľňu, kuchyňu či fasádu domu na nepoznanie, odporúčame na to práve 3D obklady.

 
Vychytávky do kúpeľne spravia aj z nudnej kúpeľne originálne a praktické miesto. Tu je 9 tipov

Kúpeľňa už dávno nie je miestom, ktoré treba v domácnosti „strpieť“ a kde trávime minimum času. Práve naopak, za posledné roky sa jej úloha v mnohom zmenila, čomu treba prispôsobiť nielen moderné obklady a dlažby, ale aj množstvo drobných detailov. Vďaka nim však môže byť kúpeľňa praktická a zároveň s upokojujúcou atmosférou.

 
Na čo sa zamerať pri rekonštrukcii malej kúpeľne a prečo je lepšie zvoliť väčší obklad

Rekonštrukcia malej kúpeľne je výzva a to tak pre remeselníkov, ako aj pre architektov a samozrejme majiteľov. Stiesnené podmienky, nevyhnutnosť využiť doslova každý jeden centimeter štvorcový a nutnosť zachovať optimálne presvetlenie sú len základné podmienky. Veľkú úlohu však zohráva aj výber vhodného obkladu a dlažby.

 
Schody do domu si spravíte aj svojpomocne. Sú lepšie drevené alebo betónové? Tu je odpoveď

Schodisko do domu neplní len praktickú funkciu uľahčenia vstupu do nehnuteľnosti, ale podľa vyhotovenia, použitého materiálu a dizajnu môže byť aj výrazným prvkom vonkajšieho vzhľadu budovy. Schody si viete zhotoviť aj svojpomocne, pričom najčastejšie používané materiály sú drevo alebo betón. Aké sú ich výhody, nevýhody a vlastnosti?

 
Aké sú trendy v záhrade 2020? Útulnosť, štýl a rozmanitosť. Vyberte si takú aj dlažbu

Tak, ako každý rok, aj pre rok 2020 platí, že prvé trendy sa v záhrade ukazujú už začiatkom mája. Je to obdobie, pre ktoré je typický vzostup teploty spoločne so zobúdzaním sa trávnika, trvaliek aj celkovo prírody. Po dlhšom období, kedy dominovala chladnejšia strohosť, prichádzajú tento rok do našich záhrad útulnosť, štýl a rozmanitosť.

 
Chcete dať na dom, stenu či fasádu drevený obklad? Vyskúšajte obkladačky s imitáciou dreva!

Drevo zažíva posledné roky ako materiál využívaný pre interiér aj exteriér skutočnú renesanciu. Vidieť to na tom, ako často a kde všade sa využíva obklad z dreva, či už ide o steny v bytoch, alebo aj o fasádu rodinného domu. Podobné je to aj v prípade podlahy. Okrem výhod v podobe unikátnej atmosféry však má drevo aj svoje mínusy.

 
Vonkajšia dlažba sa hodí na terasu, schody aj chodníky do záhrady. Ako vybrať tú najlepšiu?


Okolie domu či sídla firmy môžu krášliť nielen záhony, dokonalý anglický trávnik či okrasná záhradka, ale aj vonkajšia dlažba. Tú viete použiť na chodníky, na terasu za dom, do altánku aj na schody vpredu či vzadu. Ponuka typov, materiálov a veľkostí je veľká, o to zložitejší je však potom výber. S tým, ako si vybrať vonkajšiu dlažbu, vám poradíme.

 

Kuchyňa je nepochybne jedným z najfrekventovanejších priestorov v domácnosti. Nielen preto by sme mali výberu podlahy venovať patričnú pozornosť. Okrem osobných preferencií a vzhľadu je potrebné zvážiť aj jednotlivé výhody a nevýhody každého materiálu. Ktorý je pre vás ten najlepší? 

 

Pri rekonštrukcii nám kúpeľňa zvyčajne ponúka menej plochy než ostatné priestory. V rámci interiérového dizajnu má však rovnako dôležitú úlohu ako spálňa či kuchyňa. Ako si zariadiť štýlovú kúpeľňu, v ktorej budete mať aj dostatok úložného priestoru? Správnym výberom a kombináciou nábytku do kúpeľne dosiahnete zázraky.

 

 

Rozmýšľate ako vyťažiť čo najviac z malej kúpeľne v paneláku? Prečítajte si tento článok a zistite, čo všetko sa dá spraviť so zdanlivo malým priestorom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hľadať
Plná (Desktop) verzia